Estalviem

Estalvia en el cost de la teva factura

T’ajudem a estalviar en el cost de la teva factura elèctrica.

A Estalviem, som una assessoria energètica especialista en optimitzar factures elèctriques de particulars, pimes i comunitats de veïns de forma tècnica, professional i transparent. El més important per a nosaltres és que aconsegueixis reduir el cost de la factura elèctrica, i per tant, estalviïs.

Som experts en el camp de la contractació elèctrica.

Portem més de 15 anys d’experiència en el sector elèctric de l’ascensor, en un punt de servei d’una companyia elèctrica, en col·laboració directe amb professionals del sector, així com, la formació necessària per assessorar als nostres clients.

A Estalviem ens importen les persones i per aquest motiu, cuidem als nostres clients i els oferim una bona atenció al client per tal de poder resoldre tots els dubtes que puguin sorgir al llarg del procés.

T’ajudem a estalviar

Com treballem?

No necessàriament canviem de companyia, com a assessors energètics, ens interessa que estalviïs el màxim.  Sempre fem un estudi de les teves factures elèctriques i estudiem cada cas de forma individualitzada. Escollim l’elèctrica que ens ofereix millor producte (preus més o menys elevats) i atenció al client. Bàsicament tenim 2 formes d’actuació: Sense inversió (estudi) i amb inversió (estudi).

Com treballem sense inversió? Valorem la possibilitat de reduir o ampliar potència (a vegades és millor pujar potencia per pagar menys a final de mes, ja que a partir d’uns certs kW contractats, el preu de l’energia és més barat; depèn del consum que hi hagi), de contractar la antiga tarifa nocturna (DH), o bé, d’escollir la comercialitzadora més favorable (relació preu/energia neta).

Com treballem amb inversió? Substitució de la il·luminació led als garatges i escales, sensors de presència … Col·locació de bateries de condensadors. Unificar comptadors, substitució i col·locació d’un comptador de propietat,
realització de butlletins per legalitzar/tramitar davant la distribuïdora elèctrica.

Haurem de fer alguna gestió al llarg de l’exercici?

A vegades, segons la complexitat del subministre, es fa una primera visita inicial a l’immoble. El client, ens haurà d’entregar tota la documentació necessària. A partir d’aquest moment, no haurà de preocupar-se de res ni fer cap altra gestió. Només haurà d’esperar els informes de seguiment i el resum final de com ha evolucionat tot.

A Estalviem oferim un tracte proper i estudiem cada cas per separat. Si ets un particular, pime o comunitat de veïns i vols reduir el cost de les teves factures elèctriques, ara és el moment. Demana’ns més informació i els nostres assessors energètics es posaran en contacte amb tu. Informa’t aquí.